Aanbieding!

Kleine Draagdoek zonder Knoop – Zwart/Ecru JPMBB

69,50  59,50 

Op voorraad

Omschrijving

Kleine Draagdoek Zonder Knoop Zwart/Ecru JPMBB

La Petite Echarpe Sans Noeud” of De Kleine Draagdoek Zonder Knoopmet een speciaal door het merk JPMBB ontwikkelde stof: comfort en bewegingsvrijheid!

Comfort door Innovatie:

De Öeko-tex 100 gecertificeerde viscose* is dubbelzijdig en is heerlijk zacht, biedt een draagcomfort en draagkracht die nieuw is in de draagwereld. Deze stof, ontwikkelt en gemaakt in Europa, biedt een nieuwe manier van comfortabel assymetrisch dragen!

* viscose wordt gemaakt van natuurlijke of gerecycled materiaal (hout cellulose), en wordt door de mens getransformeerd tot stof. Het is dus geen synthetische stof maar ‘kunstmatige’ stof. De viscose draad gebruikt voor de Draagdoek zonder knoop is gemaakt van Europese beukenboom cellulose afkomstig uit Lenzing AG, Oostenrijkse textielfabrikant. De viscose is Oeko-tex 100 gecertificeerd.

  • Een evolutieve draagzak: meerdere posities zijn mogelijk! De Kleine Draagdoek Zonder Knoop kan worden gebruikt vanaf de geboorte en tot aan de peuterleeftijd. 3,5kg-14kg
  • Heel handig voor de vele kleine dagelijkse momentjes waarbij we de baby op de arm dragen. Bijvoorbeeld van huis naar de auto, onderweg in de bus of trein, in het restaurant, in de supermarkt, …
  • Unisex & One Size (tot ongeveer 110kg)
  • 100% omkeerbaar: Draagbaar aan 2 kanten (2 verschillende kleuren)
  • Simpel, snel en zonder knoop! : met behulp van de 2 ringen kunt u de draagzak precies op maat verstellen voor u en uw baby.
  • Licht & Luchtig: geniet ook van het dragen tijdens de hele warme dagen. de PESN is licht, luchtig en gemaakt van een ademende stof.
  • Het beschermingskussentje beschermt het hoofdje en de vingers van de baby tegen de ringen, en beschermt tevens de drager.

Gemaakt in Europe

100% omkeerbaar

Stof: Viscose gecertificeerd Oeko-tex 100

Extra informatie

Kleur

,

Soort draagzak

Merken

Materiaal

Motief draagzak

Draagdoek kiezen op leeftijd

Vanaf de geboorte, Pasgeborene +4kg

Welke draagmethode?

,

Soort draagdoek

Reacties

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kleine Draagdoek zonder Knoop – Zwart/Ecru JPMBB” te beoordelen